Säännöt | | 8.9.2021

Kaukokiidon arvonta

Säännöt ja ehdot

Arvonnan järjestäjä
Suomen Kaukokiito Oy

Osallistumisaika
13. – 16.9.2021. Palkinto arvotaan pe 17.9. klo 9.

Arvontaan osallistuminen
Kommentoi Suomen Kaukokiidon Facebook-, Instagram- tai LinkedIn-tilillä julkaistuun arvontapäivitykseen, kenelle sinä haluaisit lahjoittaa 30 kpl Kaukokiidon heijastimia. Arvomme kaikkien kommentoineiden kesken kaksi voittajaa.

Palkinnot
Arvomme kaksi voittajaa, joista kumpikin saa 30 kpl Kaukokiidon heijastimia.

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Sovimme palkinnon toimituksesta erikseen voittajien kanssa. Suomen Kaukokiito Oy suorittaa palkinnosta maksettavan lakisääteisen arpajaisveron.

Voitosta ilmoittaminen
Ilmoitamme voitosta henkilökohtaisesti vastaamalla voittajan Facebook-, Instagram- tai LinkedIn-kommenttiin tai yksityisviestillä Instagramissa. Jos voittaja ei viestin saatuaan ota yhteyttä Suomen Kaukokiitoon viiden päivän sisällä voittajan julkaisemisesta, voimme arpoa palkinnon uudelleen, ja alkuperäinen voittaja menettää oikeutensa palkintoon.

Vastuuvapaus
Kilpailu ei ole Facebookin tai Instagramin rahoittama, tukema tai ylläpitämä.

Varo huijareita!
Valitettavasti verkossa tapahtuu erilaisia huijausyrityksiä. Korostamme, että Suomen Kaukokiito EI KOSKAAN pyydä sinulta tili- tai luottokorttitietoja. Jos sinua lähestytään tällaisella pyynnöllä Suomen Kaukokiidon nimissä, ilmoitathan asiasta viipymättä meille.