Säännöt | | 27.2.2023

Kaukokiidon somearvonta 2023

Säännöt ja ehdot

Arvonnan järjestäjä
Suomen Kaukokiito Oy

Osallistumisaika ja -säännöt
1.-4.8.2023. Palkinto arvotaan pe 4.8.2023 klo 12. Osallistumalla kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun virallisia sääntöjä.

Arvontaan osallistuminen ja voittajan valinta
Arvontaan osallistuvat kaikki Suomen Kaukokiidon Facebook- ja/tai Instagram-tilillä arvontajulkaisuun kommentoineet henkilöt. Kaikkien arvontajulkaisua kommentoineiden kesken arvomme kaksi voittajaa: yhden Instagramissa ja yhden Facebookissa.

Palkinnot
Arvomme kaksi voittajaa. Kummallekin toimitetaan kahden päivän liput kahdelle 11.-12.8.2023 järjestettävään Suomen vahvin Mies -tapahtumaan. Tapahtuma järjestetään Alahärmässä. Liput oikeuttavat sisäänpääsyyn myös samaan aikaan järjestettävään kuljetusalan messu- ja autonäyttelytapahtuma Power Truck Show’hun.

Palkinto on henkilökohtainen, eikä sitä voi muuttaa rahaksi, tavaraksi tai muuhun tapahtumaan. Liput lähetetään voittajille heidän kanssa sovittuihin osoitteisiin. Voittajan velvollisuutena on vastata kaikista muista palkinnon vastaanottamiseen tai sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista, kuten matkakuluista. Suomen Kaukokiito Oy ei vastaa esteistä kilpailuun osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa (kuten katoamisesta).

Voitosta ilmoittaminen
Ilmoitamme voitosta henkilökohtaisesti vastaamalla voittajan Facebook- tai Instagram-kommenttiin tai yksityisviestillä Instagramissa. Jos voittaja ei viestin saatuaan ota yhteyttä Suomen Kaukokiitoon 24 tunnin aikana yhteydenotosta, voimme arpoa palkinnon uudelleen, ja alkuperäinen voittaja menettää oikeutensa palkintoon. Suomen Kaukokiidolla on oikeus julkaista voittajien nimet ilman erillistä suostumusta.

Vastuuvapaus
Kilpailu ei ole Metan rahoittama, tukema tai ylläpitämä. Suomen Kaukokiito Oy vastaa palkintoihin liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta. Kilpailuun osallistujat vapauttavat arvonnan järjestäjät sekä kilpailun mahdolliset muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun. Voittajan yhteystietoja ei käytetä markkinointitarkoituksiin.

Varo huijareita!
Valitettavasti verkossa tapahtuu erilaisia huijausyrityksiä. Korostamme, että Suomen Kaukokiito ei pyydä sinulta tili- tai luottokorttitietoja. Jos sinua lähestytään tällaisella pyynnöllä Suomen Kaukokiidon nimissä, ilmoitathan asiasta viipymättä meille.