Säännöt | | 29.1.2024

Kaukokiidon arvonta 1/2024

Säännöt ja ehdot

Arvonnan järjestäjä
Suomen Kaukokiito Oy

Osallistumisaika ja -säännöt
29.1.2024-1.2.2024. Palkinto arvotaan to 1.2.2024 klo 12. Osallistumalla kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun virallisia sääntöjä.

Arvontaan osallistuminen ja voittajan valinta
Arvontaan osallistuvat kaikki Suomen Kaukokiidon Facebook- ja/tai Instagram-tilillä arvontajulkaisuun kommentoineet henkilöt. Kaikkien arvontajulkaisua kommentoineiden kesken arvomme kolme voittajaa.

Palkinnot
Arvomme kolme voittajaa, joista jokaiselle toimitetaan 2 kpl Kaukokiito-torkkupeittoja. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Sovimme palkinnon toimituksesta erikseen voittajien kanssa.

Voitosta ilmoittaminen
Ilmoitamme voitosta henkilökohtaisesti vastaamalla voittajan Facebook- tai Instagram-kommenttiin tai yksityisviestillä Instagramissa. Jos voittaja ei viestin saatuaan ota yhteyttä Suomen Kaukokiitoon viiden vuorokauden kuluessa yhteydenotosta, voimme arpoa palkinnon uudelleen, ja alkuperäinen voittaja menettää oikeutensa palkintoon.

Vastuuvapaus
Kilpailu ei ole Metan rahoittama, tukema tai ylläpitämä. Suomen Kaukokiito Oy vastaa palkintoihin liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta.

Varo huijareita!
Valitettavasti verkossa tapahtuu erilaisia huijausyrityksiä, ja Kaukokiidon nimissä liikkuu huijaustilejä. Emme koskaan pyydä arvontoihin osallistujilta tili- tai luottokorttitietoja tai rekisteröitymistä mihinkään.