Asiakkaat | Eeva Räihä | 28.4.2022

Me kaikki käytämme Oy Lining Ab:n tuotteita

 Et ehkä ole kuullut Oy Lining Ab:sta, vaikka todennäköisesti käytät heidän tuotteitaan päivittäin. Oy Lining Ab on erikoistunut puhdas- ja jätevesilinjojen sekä laitosten teknisiin ratkaisuihin.

Oy Lining Ab huolehtii laadukkailla tuotteilla ja palveluillaan siitä, että hanasta tulee puhdasta vettä, ja että jätevedet päätyvät viemäriputkistoa pitkin sinne minne pitääkin. Yli 60-vuotias yritys on alansa markkinajohtaja yli 50 % markkinaosuudella. Oy Lining Ab on osa Indutrade-konsernia, jolla on toimintaa 31 eri maassa, neljällä eri mantereella. Kaukokiidon ja Oy Lining Ab:n yhteinen matka on jatkunut jo pitkään ja luonut luottamuksen kuljetusten sujuvuuteen.  Yhteistyö on hioutunut saumattomaksi kymmenien tuhansien toimitusten ja yhteisten vuosien kokemuksella.

Oy Lining Ab Kaukokiidosta:

– Hoidamme yli 90 % kuljetuksistamme Kaukokiidolla. Miksikö käytämme Kaukokiitoa? Vastaus on yksinkertainen. Kaukokiidon palvelut mukautuvat meidän tarpeisiimme. Laatu on suurin valttikorttimme ja toimiva logistiikka on yksi välttämätön osa laadukasta kokonaisuutta, jolla me pärjäämme kilpailluilla markkinoilla, pohtii Oy Lining Ab:n laatupäällikkö Kai Kuusela menestyksen avaimia, ja jatkaa: – Kaukokiidon kuljettajat ymmärtävät asiakaspalvelun merkityksen, ja he ovat sitoutuneita työhönsä ja asiakkaisiin. Esimerkiksi poikkeavien tilanteiden hoitaminen on sujuvaa.

– Tiedämme olevamme varsin haastava asiakas. Minkä tänään myymme, lähtee tänään, Kuusela lupaa.

Varastotilannetta arvioimassa Kaukokiidon myyntipäällikkö Kari Koskela ja Oy Lining Ab:n varastopäällikkö Niko Mörsky seuraamassa tilausten lähtöä maailmalle.

11 metriä korkeassa varastossa on hyllyt täynnä vesitekniikkaa: pumppuja, liittimiä, venttiilejä, kilometreittäin putkea – kaikkea mitä tarvitaan, kun tehdään uusia vesi- ja viemärilinjoja tai korjataan vanhoja. Oy Lining Ab:n vesi- ja verkostotekniikan tuotteita lähtee ympäri Suomea päivittäin.

Kaukokiito Oy Lining Ab:sta:

”Me vastaamme siitä, että Oy Lining Ab:n tuotteet ovat siellä missä pitääkin, juuri silloin kuin pitääkin”, painottaa Kaukokiidon myyntipäällikkö Kari Koskela. ”Toimitusten täsmällisyydestä riippuu, kuinka pitkään esimerkiksi vedenjakelun katko kestää jollain alueella. Kaiken täytyy mennä nappiin, ettei työmaalla tarvitse odotella, eikä kuluttajien olla ilman vettä yhtään pidempään kuin on välttämätöntä.”

Vantaan varastolta työmaalle Turkuun

Siirrytään Vantaan varastolta Turun linnan tuntumaan rakennettavalle senioritalo Nonna Linnan työmaalle. Oy Lining Ab:n aluemyyntipäällikkö Emma-Elina Hintikka on työmaalla yhdessä KVR- ja rakennusurakoitsijana toimivan NCC Suomi Oy:n työmaainsinööri Miro Ojaniemen kanssa tarkistamassa, että toimitukset sujuvat sovitusti ja että kaikki on niin kuin pitääkin. Edelläkävijän tästä rakennusprojektista tekee se, että kyseessä on kolmikerroksinen puurakenteinen rakennus, joka on suunnattu varttuneille ihmisille. Syksyllä 2022 valmistuva, 68 vuokra-asuntoa sisältävä talo tarjoaa ikäihmisille laadukasta asumista ja siihen liittyviä palveluja.

Rakenteilla olevan palvelutalon valmistuvaa putkistoa ihailevat NCC Suomi Oy:n työmaainsinööri Miro Ojaniemi ja Oy Lining Ab:n aluemyyntipäällikkö Emma-Elina Hintikka.

Tilausten ennakointi on tärkeää

Tilausten ja kuljetusten suunnittelu on tärkeää kohteen sujuvan etenemisen kannalta. -Kohteen LVI-urakoinnista vastaa Talotekniikka Honka Oy, jonka kanssa toimituksia on ajoitettu kohteen etenemisen mukaan, jotta mahdollisiin aikataulun muutoksiin pystytään tarvittaessa mukautumaan ja ylimääräiseltä välivarastoinnilta välttymään. Tuotteet ovat pääsääntöisesti työmaalla tilausta seuraavana päivänä. Kuljetukset ovat pelanneet hyvin ja asiakkaat olleet tyytyväisiä. Tässäkin kohteessa on ollut kätevää toimittaa tuotteet suoraan työmaalle, jolloin asiakas välttyy tavaroiden erilliseltä noutoreissuilta, Emma-Elina avaa asiaa kohteen toimituksista.