Hyväntekeväisyyspyöräily Pariisiin

Kaukokiito toimii Team Rynkeby – God Morgon Turku -joukkueen kultasponsorina ja tukee näin Aamu Suomen Lasten Syöpäsäätiön ja Sylva ry:n toimintaa vakavasti sairaiden lasten ja heidän perheidensä hyväksi.  Seuraamme kevään ja alkukesän ajan joukkueen – ja sen mukana myös Turun aluemyyntipäällikkömme Ollin – matkaa Pariisiin.

Team Rynkeby – God Morgon Turku -joukkueen harjoitukset kesän Pariisin pyöräilyä varten alkoivat jo viime syksynä. Harjoituksiin on sisältynyt monipuolisesti niin lihaskuntoa kuin aerobista kestävyyttäkin parantavia harjoituksia. Jaksaminen on koetuksella 1300 km:n pyöräilyllä, joten treeniaikataulukin on ollut tiukka.

Koko tempaus perustuu vapaaehtoisuuteen. Pyöräilijät ovat itse hakeutuneet osallistujiksi ja kustantavat itse pyöränsä ja oman matkansa kulut. Samoin huoltojoukot ja harjoituksien ohjaajat toimivat vapaaehtoisina. Kerätyt varat kohdennetaan siis täysimääräisinä suoraan avustusjärjestöille.

Huhtikuussa Team Rynkeby – God Morgon Turku -joukkue aloittaa ensimmäiset ulkopyöräilyharjoitukset, ja samalla alkavat myös Ollin blogikirjoitukset ensin harjoituksista ja myöhemmin matkan varrelta. Kevään aikana joukkue käy pyöräilemässä mm. saariston Rengastiellä sekä osallistuu Tampereella Pirkan pyöräilyyn.

Team Rynkeby- God Morgon Turun joukkue lähtee Turusta kohti Pariisia torstaina 27. kesäkuuta ja perille heidän on määrä saapua heinäkuun kuudes päivä.

Tervetuloa mukaan yhteiselle matkalle!