Hyväntekeväisyyspyöräily Pariisiin | Olli Intonen | 2.5.2019

Koulujuoksut tärkeä osa Team Rynkeby – God Morgonin toimintaa

Ajatus blogin kirjoittamisesta Kaukokiidon Päivin öin- ja Team Rynkeby – God Morgon Turku -sivustoille heräsi aikaisemmin syksyn ja talven spinningtreeneissä. Teemme yhdessä hyvää ja keräämme varoja syöpään sairastuneiden lasten ja heidän perheidensä auttamiseksi Aamu Säätiön ja Sylva Ry:n kautta, ja haluan blogin avulla jakaa omia tuntemuksiani ja ajatuksiani matkan etenemisestä.

Tällä viikolla eri kouluissa ympäri Suomen yli 30 000 lasta ja nuorta osallistuu Team Rynkeby – God Morgonin järjestämiin Koulujuoksu-tapahtumiin. Virallinen Koulujuoksu-päivä on 3.5.2019, mutta tapahtumia on järjestetty huhtikuun aikana ja järjestetään vielä myöhemmin toukokuussakin.  Koulujuoksun tarkoituksena on lasten liikuttaminen omatoimisesti, ja samalla tiimimme jäsenet ovat paikalla kouluissa kertomassa, mitä me teemme ja miksi. Koulujuoksun aikana perheet voivat halutessaan osallistua Aamu Suomen Lasten Syöpäsäätion toiminnan tukemiseen rahalahjoituksin. Tämänvuotisen Koulujuoksun suojelijana toimii eduskunnan syöpäverkoston puheenjohtaja kansanedustaja Sari Sarkomaa.

Toivottavasti mahdollisimman moni lapsi osallistuu järjestämiimme Koulujuoksu-tapahtumiin, sillä tällainen työ palkitsee varmasti kaikkia koulujuoksun osapuolia – niin meitä järjestäjiä ja kouluja kuin juoksuun osallistuvia lapsia ja nuoriakin. Iso kiitos mukaan tulleille kouluille, kaikille koulujuoksuun osallistuville tiimiläisille ja eritoten koululaisille. Yhdessä teemme hyvää pienten puolesta!

Lue Sari Sarkomaan tervehdys tästä.

Team Spirit – joukkuehenki

 Yleensä kun puhutaan joukkuehengestä, ryhmä, yhteisö, joukkue, perhe tai mikä tahansa yhteenliittymä on aina suurempi kuin kukaan yksilö tuossa ryhmässä. On selvää, että useimmiten joukkue koostuu erilaisista ihmisistä, joilla on erilaisia mieltymyksiä ja kiinnekohtia elämässä ja jotka ovat luonteeltaan hyvinkin erilaisia. Toinen puhuu ja on äänessä jatkuvasti, kun taas toinen on ehkä vähän taempana tarkkailemassa tilannetta ja puhuu silloin, kun kokee sen tarpeelliseksi.

Näin sen tietysti kuuluukin olla, ja on tärkeää, että kaikki ryhmän jäsenet osoittavat huomaavaisuutta muita kohtaan. Joukkueessa on tärkeää kannustaa muita ryhmän jäseniä ja auttaa kaikkia saavuttamaan yhteinen tavoite. Osa ryhmämme jäsenistä on pyöräillyt maantiepyörällä pidempään, kun taas osalle tuo keltainen kiituri on ihan uusi tuttavuus. Silloin tietysti harjoitusmäärät ja intensiteettikin voivat olla – ja niiden pitääkin olla – hyvinkin erilaisia.

Yksilön kannalta joukkuehenki edellyttää puolestaan sitoutumista yhteiseen tavoitteeseen ja siihen, miten paljon työtä sen eteen pitää tehdä. Kukaan ei koskaan pysty harjoittelemaan minun puolestani, vaan itse se kaski on kynnettävä. Ilokseni olen todennut, että meidän Team Rynkeby – God Morgon Turku 2019 -joukkueen kapteenit Antti Kontula ja Mika Murole tekevät kaikkensa, jotta tavoitteemme saavutetaan. Iso kiitos heille tästä työstä!  Yhdessä pyöräily ja treenaaminen on kyllä maistunut hyvältä tämän ryhmän kanssa!

Vappuaaton 30.4. treeni lukuina

Päivän matka 84 km

Kokonaisaika 3 t 32 min

Keskisyke 119

Maksimisyke 158

Kalorit 1914

Keskinopeus 23,7 km/h